Adverteren

Voetbal.nl is dé officiële site voor alle amateurvoetballers van Nederland. Wil je weten tegen wie je moet spelen? Of ben je benieuwd naar de stand? Op Voetbal.nl vind je alle officiële KNVB programma's, standen en uitslagen. Maar er is meer. Je onderhoudt simpel je netwerk van voetbalvrienden en upload gemakkelijk jouw foto's, video's en wedstrijdverslagen. Voetbal.nl bestaat verder uit 6 doelgroepgerichte sites; pupillen, junioren, senioren, trainers/coaches, scheidsrechters en bestuurders. Elke site heeft een "eigen redactioneel concept" én een uitstraling die perfect past bij de betreffende doelgroep. Kortom, Voetbal.nl is de meest complete voetbalsite van Nederland!

BEREIK

Voetbal.nl heeft een gemiddeld maandelijks bereik van 1.000.000 unieke bezoekers en 15.000.000 pageviews. Naast het bereiken van een massa publiek is een groot voordeel de mogelijkheid tot "targeting" bijvoorbeeld op basis van geslacht, leeftijd en/of postcode. Hierdoor is Voetbal.nl het ideale platform om zeer gericht jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen.

MOGELIJKHEDEN

Voetbal.nl heeft een uitgebreid aantal advertentiemogelijkheden. Naast standaardposities als rectangles, leaderboards en full banners, zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Voor online proposities kan contact worden opgenomen met Kees van Nijnatten, Commercieel Manager Voetbalmedia BV. Bel 020-5301106 of e-mail kees@voetbalmediabv.nl

Top